sista januari

Tjeeeena! Tisdag idag. Hatar tisdagar, typ veckans längsta och jobbigaste dag i skolan. Men imorgon är det onsdag och det innebär en att jag slutar tjugo över ett. Rätt så skönt.
Just nu kollar jag på Top Model Sverige (azuuuum) och ska efter det börja plugga lite inför matteprovet imorn (not so fun). Ha de bra sålänge allesammans! Xx

Alexander Wang Bag

Är lika fast och kär i den här väskan som jag var förra året. Så himla snygg! Skulle faktiskt behöva en ny vardagsväska som jag även kan använda i skolan. Får ta och tjata hål på mamma och pappa, om ja har tur kanske jag kan få den i födelsedags pressent!

duktigchey

det här är vad jag gjort hela morgon!

Destination Kärlek

Det här är vad jag kallar härlig musik. Pontiak du är grym! Helt klart min nya idol!!

Sitter och kollar på natt på museet 2 med mina brorsor. Igår åkte mamma till stockholm, så du slagga agnes och ellen här hos mig efter vi vart på hindersmässan. Mys, vi kollade på film och gjorde lite annat skoj. På hindersmässan shoppade jag förfullt, fick med mig hem tre munkar, en sur rem och en god, hederlig kycklingmacka från subway! <--- tjockis jag är

måste tänka om


 

Hittade det här inlägget på den här fina bloggen och kände mig lite tvungen att lägga ut det med. Just för att det är så rätt. Tror att alla kommer att känna igen sig, värt att läsa.

 

Hur många gånger har du tänkt...

 

- Jag väntar tre minuter innan jag svarar?

 

- Jag kan inte smsa nu, jag har redan skickat två sms på raken?

 

- På onsdag klockan ett ska jag fråga om han vill träffas?

 

Det är dags att vi lägger ner de här schemalagda tankegångarna för hur vi ska bete oss mot dem vi tycker om. Ni vet den där pirrande känslan i magen när man får ett sms från just den personen? Hur vet du att den andra personen inte får exakt samma känsla när du skriver? Men du går runt och tänker "nej jag ska inte skriva förrän i morgon". Då tänker den andra änden "ska jag skriva? ska jag skriva? ska jag skriva?" och sen gör han/hon inte det bara för att du kanske inte skrivit på hela dagen. Ser ni kedjereaktionen?

 

Om ni båda bara hade skrivit när ni kände för det hade ni sluppit onödig ångest över att den andra inte känner samma som du. Och den där pirrande känslan hade du kunnat uppleva kanske fem gånger mer under en dag. Kärlek är inte till för att hållas inom dig. Oavsett vad den andra känner eller inte, mår ingen bra av att isolera känslor.

 

Han/hon du tycker om kanske tycker att du är jobbig när du smsar, tänker du nu. Men snälla, om så är fallet - är personen ens intressant då? Vem vill ha något med en person som inte ens kan få ett jävla sms utan att känna sig förföljd? Inte jag.

 

Låt oss bryta detta mönster som skapats bland ungdomar. Om du vill smsa, GÖR DE FÖR FAN! Om det finns någon där ute just NU NU NU (du tänker på en viss person nu eller hur? hihi). Skriv nu.


tjugosjunde januari



found at tumblr

Wohoo fredag!!
Ligger i soffan astrött och kollar på tv. Skolan börja så sent som 10 idag, vilket var asnice! Hade bara tre lektioner också och på en av dom skulle jag sticka ett par lovikavantar. Nog pratat om skolan, hur som helst är jag ändå väldigt trött. Men ska kanske upp en snabbis på hindersmässan snart, see yah later!

vännen? du är underbar!

Du är en sån person som alltid finns där för mig, en sån som förstår mig precis på pricken. En sån som skrattar åt alla mina dåliga skämt, en sån som jag alltid har kul med.
Du är så himla fin, bra och grym på alla sätt och jag är så tacksam att jag har just dig i mitt liv. Det här inlägget är till dig Lina.
Grattis på födelsedagen älskling, jag älskar dig.

yesterday

byxor-gamla, halsband-bik bok, linne & kavaj-h&m + boots
 
Kom hem rätt sent igår det är därför jag inte upd. något. Hade det kalasbra i skidbackarna med de andra. Tyckte att det gick rätt så bra för mig, för att va min första gång. Iallfall om man bortser från att jag totalt skämde ut mig när jag ramla i liften haha! Men hade det väldigt kul både där och under bussresan.
Kom hem sen vid sju och då gjorde jag mig iordning för linas överaskningsmiddag på bamboo. Där satt vi och hade det mysigt och sen begav vi oss hem mot ellen efter att ha köpt lite gott till kvällen. Tror lina blev riktigt överaskad eftersom hon då inte fyllde år förens dagen efter (idag). Stack hem sen vid elva. Asnice dag iallafall!

chillpill

yofolkssss! sitter nu på bussen med erikaaa och lyssnar på bra musik. om cirkus en halvtimma är vi framme i romme alpin! nu ska jag vara social mot de andra, ha de bra sålänge!


24/1


Håller på att packa inför imorgon. Hatar när man inte vet vad man ska ta med sig, brukar alltid glömma nånting och ta med en massa onödiga grejer.. Snart ska jag hoppa i säng, ska upp redan kl 05.00.
Så ska fortsätta nu med packningen, hörs imorgon!

Ellen gästbloggar

Nu är det så att matina glömt o logga ut, så jag tänkte ta o gästblogga. Nämen nu börjar vi, världens längsta inlägg.


saknar dig fast du står här mitt framför mig

Tjaaaa, såg att erika har haft lite kul på min blogg, menar inlägget här under alltså, haha sötis. Men visst är det en apa och inte en nalle?

Kom hem från en runda på marieberg för inte sålänge sen, var där med wilma, mamma och rayan. Hitta ingenting som fick följa med mig. Nu ska jag kolla på mammor och minimodeller på kanal 3, haha såå kul! Xx

Dagens fråga ?

Vad tycker ni är det en apa eller nalle ?

 

 


♫♪ raggamuffin - selah sue

Töntinlägg jag skrev igår natt haha. Men fy, filmen var verkligen läskig. Kunde iaf somna och vaknade upp och såg att det snöade, typ asmycket. På onsdag åker och jag och några fler från klassen och skolan till romme för att åka skidor eller liknande. Ska bli kul första gången för mig, haha.
Men nu ska jag börja göra mig iordning och sedan drar jag och w till dansen.  Xx

The house on the left

Åh fyfan. Sitter och kollar på världens äckligaste och läskigaste film på trean. Fyfan alltså! Skriker av rädsla, så himla läskig. En sömnlös natt är någon jag kan räkna med iallfall.

jag kunde dö för dig men nu är du död för mig

halsband-bikbok, earcuff-gina tricot & tröja-h&m
Här är lite nytt som jag glömt att visa er. Här om dan kom mamma hem med det på de två första bilderna + en ring och ett handsmycke till mig, som jag inte orkat ta bild på. Och tröjan var den ja köpte förra helgen.
Annarsdå? Jo jag sitter frysandes framför tvn och kollar på en bra film. Igentligen skulle jag vart med ellen och lina nu och se på lite fotboll på almbyskolan, men de blev inte av. Men senare ska jag iaf ut och träffa lina.

våååårfint

by me
Yo folkssss! Sitter här framför datorn och kollar på en massa snygga kläder när jag igentligen borde sätta igång med pluggandet, har nämligen terminens första prov imorgon. Men ska ta tag i det nu, sålänge får ni ta del av detta ytterst fina collaget *ironi* Vi hörs senare!

fuck våld.


Fint suddig bild från dagens promenad. Duktig jag har blivit känner jag, inte lika lat längre. Men något jag är sämre bra på är på att blogga, min blogg suger men orkar inte ta tag i det nu.

Har annars haft en rätt så chill och bra dag, mötte upp klassen på morgonen för att gå på en föreläsning om våld med en massa andra skolor. Vi fick bl.a se på en film som jag tyckte var bra. Men kolla vad som hände efteråt här, rena motsatsen till vad det hela handlade om.
Sen iallfall gick jag, cajsa, amanda och felicia en runda på stan och åt på pizzaplaneten. Och sedan släpa vi oss vidare till skolan för att gå på en lektion, riktigt värt kände jag att de var.
Nu ska jag gå och äta, talk to u laterooo!


tumblrtumblrtumblr


Alla har vi nångång fallit i trans

Två bilder tagna igår.

Måndag igen då. Kul, nja nej.
Ligger utslagen i soffan och kollar på tv. Dagen i skolan var rätt chill förutom att jag ligger efter lite för att jag vart hemma två dagar.
Gårdagen den var bra. Var en runda på marieberg med mamma och lillebror där vi tog en fika och handla lite. Fick med mig hem en vit kabelstickad tröja och örhängen. Det på den översta bilden är alltså inte det jag handla igår. Kan visa det jag köpte nån annan gång.
Sen på kvällen åkte jag och wilma och testade på lite olika danser på ksd. Det gick asbra!
Nu ska jag fortsätta tv tittandet ensam, hejdå!


Ai se eu pego

Den här låten har jag och wilma lyssnat sönder på idag. Kollat gladiatorerna, dansat, ätit oss tjocka på godis och flamsatt är vad vi annars gjort hela kvällen. Sen har vi också hunnit tappa bort en femtiolapp i en mataffär och sedan återfunnit den igen i en godisspade. Tur där! Om ni är sugna på att veta lite mer saker om våran lördag i detalj, kolla då in det här.
Nu är vi båda trötta efter dagens bravader, så god natt! tjopptjopp


.


friday the 13th

Hola guapas! Fredag den trettonde är det idag, någon som råkat ut för något dåligt? Inte jag än sålänge, men väntar bara på att nånting ska gå fel, haha.
Stannade hemma idag med från skolan, men drar kanske iväg till kuggen senare ikväll. Nu mår jag lite bättre, bara host attackerna jag får då & då som suger balle, haha. Men ska ta och kila iväg nu, hörs senare!

fint för öronen


birthdayboy

Miiin man zayn fyller år idag, hela nitton år! Grattis snygging!

★ HOW COULD YOU BE SO HEARTLESS

God morgon! Har snart varit uppe i en timme. Mamma väckte mig av att hon stog och gjorde pannkakor till frukost, jättegott! Är hemma från skolan idag pågrund av den där himla förskyldningen jag har. Kände redan i måndags att jag inte mådde så bra, hade ont i halsen, men nu har det blivit lite sämre. Ska sätta på någon bra film nu och se till att bli frisk, haha. Xx

elfte januari tjugohundratolv

Tjaaabba tjena hallå! Satt igår och kolla igenom h&m's nya grejer inför våren. Fastna för den här bikini överdelen och lite annat. Den kostar 129:-, men fin tyckte jag att den var.
Nu sitter jag i sängen och äter mellis, pucko och en ostmacka. Ska kolla klart på ett avsnitt av ph och sedan beger jag mig till ikea med mamma för att kolla på lite möbler. Hörs senare!

+ blev etta på erikas fotoblogg i hennes bloggtävling! klicka här för att komma till hennes fina blogg


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


skolsnack

Precis kommit hem från första dagen i skolan det här året. Var så himla trött nästan hela tiden, så trött att jag nästan somna under lektionerna. Fasten jag gick och la mig rätt så tidigt haha. Nu ska jag leta reda på lite godis att gotta i mig, hänga på skype och fortsätta lyssna på musik. Xx

snurra min jord igen.

hahah ugly face.
Har haft två kickass grymma dagar med lovisa! Otroligt hur mycket jag har saknat dig.
Imorgon börjar skolan, inte alls peppad men vem är det?
Annars då? Ska dra och möta upp ellen, sen tar vi två bussen upp till marieberg. Får se om jag hittar någonting fint. Xx

.

Chillin with my homie! Nu säger vi trötta tjejer god natt!

en drös med bilder från igår

Igår tog jag och ellenpellen tåget till till laxå och var där i ett antal timmar och kollade på fotbollsmatcher. Där träffa vi sodapojkarna, ett gäng härliga killar från söderköping som vi inte träffat på ett tag och några från skolan. Stanna kvar sen på kvällen hos ellen och sov där.

Ellen Gästbloggar

Matina springer runt och stressar som en galning medans jag tänkte ta och gästblogga,
Bussen går om tio minuter upp mot stan. Har tänkt att vi tar en snabbrunda på stan
innan vi sätter oss på tåget mot Laxå.
Dagen spenderas i något idrottshus med en massa fotbollslag, lite nervösa är vi allt.
Ska träffa söderköpingarna vi träffade i oktober på Thomas Nordhal cup.
nemen nu måste vi skynda oss här och springa ner till bussen.
Och min blogg hittar ni HÄR

börjar nästan undra om du har ett hjärta av sten

Det är när det regnar tyst mot ens fönster, när man sitter där ensam som man tänker lite extra. På var, när, men framför allt hur det kom sig att du gjorde som du gjort. Att du kunde vara så självisk, inte tänka på någon annan än dig själv, det är något som jag inte trodde om dig. Just dig. Efter att ha sårat oss alla undrar jag nu om du är nöjd och belåten? Du är orsaken till min rädsla, du är orsaken till att jag nu inte längre vågar säga till. Hur kunde allt bli så fel? Igentligen så vet jag exakt, men vägrar att tro att nånting sånt skulle splittra oss alla. Om det är nånting du har lärt mig, så är det att inte ge upp. För enligt dig ska man fortsätta kämpa när livet bara sviker. Men nu är det du av alla människor som inte tar lärdom av dina egna ord och fraser. Det har till och med gått så långt att knappt jag vill träffa dig. Man börjar nästan undra om du har ett hjärta av sten?
Du var min ängel, min hjälte, min stora idol som jag såg upp till som liten. Men nu är du bara en av de alla andra.
Det är synd, en skam att det är så här det har blivit, men jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka till ditt sanna jag.



right now





lista


dagens vill ha: jag vet inte, en ny mobil kanske.
dagens klädsel: tights, linne, tröja, kängor och skinnjacka.
dagens smink: mascara.
dagens frisyr: mössa.
dagens händelse: Arosfortet!
dagens låt: checka ovan! äckligt
dagens planer: dagens planer var att åka till arosfortet med kuggen och andra fritidsgårdar.
dagens roligaste: att hänga med mandis och wilmut <3
dagens favorit: mamma, min mamma
dagens köp: 6-pack cola och kyckling.. haha.
dagens godis: go å glá kexchoklad!
dagens humör: idag har det vart en bra dag, idag är jag glaad även fast jag varit väldigt trött.
dagens ord: kyckling


made of - amanda fondell

Ge mig!
Det var ett tag sen jag la upp lite kläder på bloggen. Så här har ni lite fint iallfall. Halvbra kvalitèee på det här kollaget, men det får duga. Allt är från modekungen förutom skorna, byxorna och örhängerna som kommer från nordstrom & gina tricot. Och angående rubriken, kom inte på någonting bättre så fick bli en bra låt. Vi hörs amigos!!


tredje januari tjugohundratolv

God morgon fellas! Vakna för inte så länge sen och sa hejdå till lina som åker bort nu idag, inte nice, kommer sakna dig skitunge! Men du får ha det bäst iallfall. Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till ellen. Vi hörs senare!



nu kör vi, all in 2012


Hade det jättemysigt på nyår. Först var jag med familjen och firade pappsen för att han fyller år då. Under dan drog jag och lina upp på stan, till ica för att köpa lite gott till kvällen. Och sedan under kvällen fixa vi käk tacoos och åt. Lite senare kom wilmut och joina oss. För det mesta dansa vi asset av oss på kinect, var ute och träffa folk, åt massa godis, drack champis och gjorde lite annat skoj. Sen stanna lina kvar och slagga hos mig, fast sov gjorde vi knappast. Hade det iallfall toppen! love


GOTT NYTT ÅR KOMPIZAR

Lite så där i efterskott. Sitter här med lina som slaggar hos mig ikväll. Fast sova det kan vi ju inte göra, lina sitter här bredvid mig och talar engelska. Får se om vi blir trötta om ett tag. Nu ska vi prata vidare om våra nyårslöften! Några av de kanske dyker upp senare här på bloggen. Hade!


RSS 2.0